MojWindows

Platformovka Rayman Fiesta run je ďalším kultovým titulom z dielne Ubisoftu, ktorý si môžete pamätať ešte z čias vášho detstva. Pôvodná hra vyšla na počítačoch takmer pred dvoma desaťročiami, len nedávno však zavítala aj na zariadenia s Androidom a iOS. Dočkali sme sa jej ale aj na zariadeniach s Windows Phone.

Nová behačka prichádza s podobnými hernými princípmi ako predchodca. Pridáva však niekoľko nových prvkov a možností ovládania, ako napríklad možnosť plávať, kĺzať sa alebo potápať. Samozrejmosťou sú aj rozmanitejšie levely, ktorých na vás v tejto hre čaká celkom 75. Odohrávať sa budú v niekoľkých rôznych svetoch.

Vašou úlohou bude v leveli získať dostatok bodov v podobe tzv. Lumov, ktoré musíte získať počas toho, ako sa budete vyhýbať prekážkam. Ich maximálny počet je 100, pričom zakúpiť si neskôr za ne môžete aj rôzne vylepšenia, ktoré vám pomôžu pri prechádzaní levelov. Samozrejmosťou hry je aj výborne spracovaná grafika a hrateľnosť, ktorú si užijete na väčšine zariadení s Windows Phone 8. Výbornou správou je aj to, že dostupná je zadarmo.

05.02.2014

+