MojWindows

Prémiový 8-palcový tablet ThinkPad 8 je vyrobený zo strojom rezaného hliníka. Uspokojí najmä tých, ktorí hľadajú prenosné zariadenie s možnosťou pripojenia klávesnice a displej pre plnohodnotný zážitok z práce s PC. Použite ho v tabletovom režime na cestách. Pripojte ho k voliteľnej základni s klávesnicou, docku alebo monitoru pre desktopový režim. Alebo otočte jeho voliteľný kryt Quickshot a zmeňte ho do režimu stan.

S krytom Quickshot umožňuje užívateľom jednoducho a intuitívne fotiť a nahrávať videá. Užívatelia iba odložia zadný kryt a odhalia kameru s vysokým rozlíšením 8 MP a automaticky spustia aplikáciu fotoaparát. Po odfotení môžu prezerať a upravovať svoje fotografie a videá na 8,3-palcovom displeji s rozlíšením 1920×1200 a preniesť ich bezdrôtovo použitím technológie Miracast alebo ich prezerať pripojením cez kábel s využitím microHDMI portu. ThinkPad 8 je vybavený najnovším štvorjadrovým procesorom Intel Bay Trail, disponuje úložným priestorom až 128GB a microUSB 3.0 portom, LTE konektivitou a plnohodnotným systémom Windows 8 Pro.

Ceny modelov konfigurovateľného konvertibilného tabletu ThinkPad 8 na objednávku sa pohybujú v cene od 399 USD a ceny u popredných predajcov začínajú od 429 USD a budú dostupné od konca januára 2014.

10.01.2014

+