MojWindows

Basemark OS II je multiplatformový benchmark, ktorý je zrejme prvým svojho druhu, ktorý dokáže rovnako otestovať Windows Phone, Android aj iOS zariadenia.

Basemark OS II otestuje vo vašom  mobilnom zariadení procesor, grafický čip, pamäť RAM, prehliadanie internetu a dokonca aj výdrž batérie. Svojou komplexnou ponukou testov je tak vhodný na priame porovnanie zariadení fungujúcich na rôznych operašných systémoch. Zaujímavosťou je testovanie rýchlosti fotoaparátu, ktoré spolupracuje so systémom Sofica.

Sme nesmierne hrdí na to, že môžeme priniesť verejnosti to, čo potrebovala – porovnávanie výkonu všetkých moderných mobilných platforiem. Predstavenie našej aplikácie predstavuje významný míľnik, pretože umožňuje pravé multiplatformové meranie výkonnosti mobilných zariadení. Jednou zo zaujímavých a unikátnych vlastností nášho benchmarku je test rýchlosti kamery. Nevieme o žiadnej inej verejne dostupnej aplikácii, ktorá by to zvládla,” vyjadril sa Teemu Uotila z vedenia spoločnosti Rightware, ktorá stojí za vývojom tejto aplikácie.

Niektoré súčasti, ako napríklad test výdrže batérie, sú dostupné len v platenej verzii aplikácie. Ak vás táto aplikácia zaujala, stiahnite si ju pre AndroidiOS aleboWindows Phone.

 

23.01.2014

+