MojWindows

Konzoloví fanúšikovia si už zvykli, že Microsoft z času na čas predstaví rôzne edície svojich konzol Xbox, ktoré vynikajú buď farebným prevedením alebo celkovo upraveným vzhľadom. Občas sa však stane, že niektorými z nich dokáže poriadne prekvapiť. Nedávno to bola napríklad edícia najnovšieho prírastku Xbox One X v edícii Project Scorpio, predtým verzia konzoly pre skalných fanúšikov série Gears of War, či poriadne zaujímavý model pre fanúšikov Game of Thrones.

Najnovšie je poriadnym prekvapením konzola Xbox One S vytvorená v spolupráci s hudobným duom The Chainsmokers. Tento model je pozoruhodný tým, že obsahuje povrch pozostávajúci zo 60 miniatúrnych LED prvkov, ktoré reagujú na aktuálne prehrávanú hudbu a ovláda ich mikroprocesor napájaný cez USB. Pri prehrávaní hudby je tak v reálnom čase postarané o jedinečné svetelné predstavenie, pričom Microsoft uvádza, že vytváraný je aj unikátny 3D efekt. Konzola Xbox One S v tomto prevedení je samozrejme extrémne limitovanou záležitosťou, ktorú daruje jednému z fanúšikov, ktorí sa zúčastní súťaže cez sociálnu sieť Twitter.

Microsoft má do blízkej budúcnosti pripravovať ďalšie špeciálne edície konzoly vytvorené v spolupráci s rôznymi celebritami známych mien, či už z hudobnej, filmovej alebo športovej branže. Bližšie informácie neboli konkretizované, no noviniek by sme sa mali dočkať ešte do konca tohto roka.

12.09.2017

+