MojWindows

Rok 2017 sa nesie v znamení okrúhlych výročí. Aj preto sa spoločnosť MARSANN IT spolu s Lenovom rozhodla zorganizovať pre IT nadšencov a top klientov spoločné raňajky, kde prezentovali svoj showroom a prevádzku servisných stredísk. MARSANN IT práve pre Lenovo vykonáva potrebné servisné úkony na kvalitnej úrovni.

Problém nerobia ani ThinkPady utopené v oleji z autodielne

Pre zákazníkov je dostupná buď oprava priamo v servisnom stredisku, kde zákazník odovzdá svoje zariadenie,  prípadne priamo na mieste u zákazníka, kedy sa na miesto dostaví technik s potrebnými nástrojmi. V obidvoch prípadoch je dostupná služba Fix Servis, ktorá garantuje opravu chýb už do 24 hodín.

 „So značkou Lenovo a legendárnou sériou ThinkPad máme už 10. ročné skúsenosti. So službou Fix Servis, garantujeme opravu zariadenia do nasledujúceho pracovného dňa. Vzťahy s našimi klientmi sú za tie roky už pomaly rodinnou záležitosťou. Napríklad ThinkPady zaprášené na nepoznanie, alebo utopené v kvapaline z autoservisnej dielne poznáme veľmi dôverne. Aj preto sa na nás zákazníci s istotou a spoľahlivosťou radi obrátia.“ dodáva František Masár, Servis manažér MARSANN IT.

Showroom Lenovo plný produktov nielen pre biznis

Skvelá skladová dostupnosť a široký výber vystavených produktov, nielen série ThinkPad, poskytuje ten najlepší komfort pre firemných klientov. Dobrá dostupnosť, a špecializácia na jednu značku, prináša so sebou efektívnejší výber pracovných zariadení. V MARSANN IT  vedia, že kúpou zariadenia sa nič nekončí, ale začína. Spolu s doplnkovými službami, ako je financovanie IT zariadení a profesionálny full servis značky, sa  podnikatelia a firmy o svoj hardvér starať už skutočne nemusia.

„Exkluzívny showroom Lenovo, v biznis centre Digital Park, je ideálnym miestom pre predstavenie noviniek z legendárnej série ThinkPad. Teší nás, že spoločne s našimi top SMB a biznis klientmi, na ktorých sa v showroome  Digital Park špecializujeme, môžeme osláviť práve jej 25. výročie.“ hovorí showroom manažér Ján Cséfalvay, showroom manažér Bratislava, MARSANN IT 

Lenovo ThinkPad v striebornom prevedení s novými procesormi

Nové modely zariadení Lenovo ThinkPad pre rok 2017 budú vzhľadom na požiadavky zákazníkov dostupné v striebornej farbe, pričom tešiť sa môžeme aj na celkové vylepšenia pri zachovaní ceny. Všetky nové modely rodiny ThinkPad budú vybavené procesormi Intel Core 7. generácie,  PCIe NVME SSD diskami, operačnou pamäťou DRR4, dotykovou čítačkou odtlačkov prstov a prídavkom v podobe portu USB-C. V prípade niektorých modelov bude dokonca dostupný modem pre 4G pripojenie, ako aj zväčšený touchpad.

20.06.2017

+