MojWindows

Windows Store síce nemusí byť v porovnaní so Steamom pre hráčov najideálnejších obchodom, no napriek tomu sa tu dá nájsť aj niekoľko zaujímavých herných kúskov, ktoré sú dokonca dostupné bezplatne.

Patrí medzi ne aj Gangstar New Orleans, akčná hra od známeho herného štúdia Gameloft, spracovaná na štýl populárnej série Grand Theft Auto. V nej si svoje miesto na výslnie musí hráč vybojovať cez nekompromisné podsvetie.

Hra pozostáva z množstva misií rozložených naprieč územím otvoreného sveta New Orleans. Nájdeme tu základné koncepty ako jazda na autách, vysoké bojové nasadenie, ako aj zháňanie surovín pre vytváranie novej, alebo postupné vylepšovanie už dostupnej výbavy. Navyše nechýbajú ani prvky multiplayeru, kedy svoje nadobudnuté územie musíte brániť pred nenásytnou konkurenciou.

Gangstar New Orleans prináša zmes pouličnej akcie s pekným vizuálnym spracovaním, no má aj svoje muchy. Jedným z najväčších nedostatkov je problematické, častokrát až frustrujúce ovládanie. Pokiaľ ale patríte k fanúšikom série Grand Theft Auto, mohla by vás aspoň trochu zaujať. Hra Gangstar New Orleans je dostupná cez Windows Store pre počítače so systémom Windows 10.

30.04.2017

+