MojWindows

Limitovaná exkluzivita pre Windows 10 a konzolu Xbox One sa v prípade zombie mlátičky Dead Rising 4 pomaly ale isto blíži ku koncu. Herné štúdio Capcom, ktoré v spolupráci s Microsoftom tento titul vydalo ešte začiatkom decembra, informovalo, že od 14. marca bude dostupný cez populárny Steam. Nakoľko hra bude dostupná pre operačný systém Windows 7 a vyššie, značne sa tak rozšíri hráčska základňa, ktorá si ju bude môcť vychutnať.

V Dead Rising 4 sa fotoreportér Frank West vracia počas Vianoc do mestečka Willamette v Koloráde, aby vyšetril záhadnú epidémiu a smrteľne nebezpečných votrelcov, ktorí zaplavili novopostavené nákupné centrum a priľahlé okolie. Počas pátrania po sprisahaní, zodpovednom za epidémiu, Frank zisťuje, že po jednom a tom istom dôkaze ide aj úplne nový druh nemŕtvych a je aj predmetom tajnej vojenskej operácie. Frank sa musí dopracovať k pravde alebo zomrieť pri pokuse dostať sa k nej ako prvý.

Podľa informácií zverejnených v obchode Steam, budú hráči potrebovať počítač vybavený aspoň procesorom Intel i5-2400 alebo AMD FX 6300, spolu so 6 GB operačnej pamäte a grafickou kartou na úrovni modelov GeForce GTX 760 (2 GB) prípadne AMD Radeon HD 7850 (2 GB). Dead Rising 4 je cez Steam až do 14. marca možné predobjednať v špeciálnej akcii so zľavou 20% za cenu 47,99€.

 

23.02.2017

+