MojWindows

Len minulý týždeň začala sociálna sieť Instagram pre všetkých používateľov svojej aplikácie na platforme Windows 10 Mobile sprístupňovať živý prenos videa, a aktuálne prichádza hneď s ďalšou aktualizáciou. Tá prináša značné vylepšenia pre záznam videa a zachytávanie fotografií. Menovite ide o funkcie Boomerang, nočný režim a hands-free režim.

Aktualizácia je opäť dostupná v značne obmedzenom počte, len pre niektorých používateľov. Vývojári sa k pridávaniu noviniek týmto spôsobom priklonili pravdepodobne z dôvodu testovania funkcionality. Pripomeňme, že v prípade predošlej aktualizácie trvalo takmer mesiac, kým sa nové funkcie dostali ku všetkým používateľom.

Funkcia Boomerang umožňuje nahrávať krátke 5-sekundové videá, ktoré sú prehrávané v nekonečnej slučke. Po vytvorení sa dajú zdieľať ako klasický príspevok alebo Instagram Story. Vďaka hands-free režimu je zase možné nahrávať video bez nutnosti neustále držať tlačidlo nahrávania. Nočný režim by mal zlepšovať kvalitu fotografií zachytených v noci a za zníženého osvetlenia.

Instagram

Spomínané funkcie sú súčasťou aplikácie Instagram vo verzii 10.738.64166. Ako uvádzame vyššie, nejaký ten čas môže trvať, kým sa aktualizácia na novú verziu objaví na vašom zariadení.

Zdroj: WindowsCentral

31.01.2017

+