MojWindows

Vývojárske tímy v Redmonde sa po vianočnej prestávke opäť naplno zhostili svojich povinností a pre Insiderov zaradených do aktualizačného okruhu Release Preview pripravili novú kumulatívnu aktualizáciu. Tá nesie označenie KB3209835 a po inštalácii posúva číselné označenie systému na 14393.594. Predstavuje to teda len drobný pokrok z aktuálne dostupnej verzie 14393.576, ktorá bola do obehu uvoľnená ešte v decembri.

Oficiálny zoznam zmien zatiaľ nebol zverejnený, no nakoľko ide o klasickú kumulatívnu aktualizáciu pre Windows 10, obsah bude štandardný – opravy chýb a optimalizácia systému. Vybraní Insideri tak budú počas najbližších dní testovať, či po inštalácii aktualizácie funguje všetko tak ako má. Posledná aktualizácia totiž spôsobila nejednému používateľovi problémy s pripojením na internet. 

Očakávaným termínom vydania ďalšej aktualizácie pre koncových používateľov je s prihliadnutím na zaužívané konvencie 10.január. Ide o druhý utorok mesiaca, takzvaný Patch Tuesday. Momentálne nie je známe, či bude súčasne vydaná aj aktualizácia pre smartfóny.

Aktualizované 5.1.2017

Testovacie zostavenie 14393.594 je dostupné už aj pre smartfóny zaradené do aktualizačného okruhu Release Preview.

04.01.2017

+