MojWindows

Tohtoročné Vianoce budú pre mnohých hráčov poriadne krvavé. Dlhoočakávané štvrté pokračovanie populárnej akčnej hry so zombie tématikou Dead Rising, je od dnešného dňa dostupné pre Xbox One a Windows 10. Premiéru oslavuje pri príležitosti vydania hry aj úplne nová upútavka, v ktorej sa miešajú hrané zábery so zábermi z hrania, a v ktorej hlavný hrdina Frank West oslavuje príchod Vianoc v štýle Dead Rising.

V Dead Rising 4 sa fotoreportér Frank West vracia počas Vianoc do mestečka Willamette v Koloráde, aby vyšetril záhadnú epidémiu a smrteľne nebezpečných votrelcov, ktorí zaplavili novopostavené nákupné centrum a priľahlé okolie. Počas pátrania po sprisahaní, zodpovednom za epidémiu, Frank zisťuje, že po jednom a tom istom dôkaze ide aj úplne nový druh nemŕtvych a je aj predmetom tajnej vojenskej operácie. Frank sa musí dopracovať k pravde alebo zomrieť pri pokuse dostať sa k nej ako prvý.

Keď príde na boj s nemŕtvymi, hlavný hrdina hry Dead Rising 4 Frank West je skutočným šampiónom. Ale čo keby zombie apokalypsa zasiahla náhle aj naše životy? Na túto otázku hľadali v takmer 9-minútovom videu odpoveď Larry Hryb z Xbox divízie spolu s expertom na prežitie Cameronom Carlsonom. Ten si so sebou priniesol top 10 tipov, ako zvýšiť svoje šance na prežitie v prípade apokalypsy.

07.12.2016

+