MojWindows

V mobilnom operačnom systéme Windows 10 Mobile si má svoje miesto nájsť aj nová systémová funkcia Reset App. Ako napovedá už samotný názov, pôjde o jednoduchý a žiadaný spôsob ako nainštalované aplikácie obnoviť do stavu, v akom sa nachádzajú po čistej inštalácii, a to celé bez nutnosti samotného preinštalovania.

Informácie o pripravovanej novinke priniesol taliansky portál Aggionamentilumia, ktorý získal prístup k internej verzii systému práve s touto funkciu. Podľa informácií spomínaného portálu, pôjde o súčasť veľkej aktualizácie Creators Update. Možnosť „resetovať“ aplikáciu predstavuje skutočne užitočné riešenie v prípade problémov, ale aj pri snahe o prečistenie systému od zbytočných súborov. Funkcia Reset App má byť umiestnená priamo v systémových nastaveniach, vďaka čomu k nej bude ľahký prístup.

reset-app-w10-mobile

Aggionamentilumia ďalej uvádza, že funkcia na vyskúšanie dorazí k Insiderom už v rámci najbližšieho testovacieho zostavenia. Či to tak skutočne bude, uvidíme čoskoro. V každom prípade sa na funkciu tešíme a určite nie sme sami.

 

29.11.2016

+