MojWindows

Microsoft na nedávnej konferencii v New Yorku predstavil svoj nový All-in-One počítač radu Surface určený hlavne pre profesionálnych tvorcov obsahu a zaujal tak nejedno oko. Len týždeň na to sa dozvedáme, že spoločnosť Dell pripravuje veľmi podobné zariadenie, dokonca s rovnakým príslušenstvom pre ovládanie, ako je otočný puk Surface Dial.

dell-surface5

Dell pripravované zariadenie ukázal v krátkom videu počas konferencie Adobe MX. Na rozdiel od Surface Studio ale počíta s dvomi obrazovkami, pričom jedna z nich je umiestnená v horizontálnej polohe pre pohodlnú prácu dotykovým ovládaním. Druhá obrazovka, ktorá zdá sa slúži len na zobrazovanie obsahu, zaujala svojimi minimalistickými rámikmi, s výnimkou jediného hrubého na spodku. Ako môžeme vidieť, ten v sebe skrýva hneď šesticu reproduktorov. Z videa je jasné, že cieľovou skupinou sú ľudia, ktorí sa zaoberajú kreslením, animáciou a úpravou videí, či obrázkov.

dell-surface3

Momentálne nie sú známe žiadne ďalšie podrobnosti, no už zo spomínaného videa to vyzerá zaujímavo. Dell sa nechal počuť, že toto zariadenie je vo vývoji od roku 2014 a oficiálne ho predstaví budúci rok na veľtrhu CES 2017.

Zdroj: WindowsCentral

03.11.2016

+