MojWindows

Aktualizácia 5.11 – Acer Liquid Jade Primo je v britskom Microsoft Store momentálne vypredaný, či išlo o posledné zásoby zatiaľ nevieme

Likvidácia naskladnených smartfónov so systémom Windows 10, a s tým súvisiace zníženie ceny sa podľa všetkého netýka len Microsoftu a jeho Lumií. Obrovským znížením ceny totiž prešla aj vlajková loď spoločnosti Acer – Liquid Jade Primo. Ešte koncom septembra, keď sme ho mali k dispozícii, sa predával za 599€, dnes je situácia dramaticky odlišná. V ponuke britskej pobočky Microsoft Store ho nájdeme za cenu 199 libier, čo je v prepočte približne 225 €. Pokiaľ by ste o tento kúsok náhodou mali záujem, s nákupom Vám pomôže slovenská pobočka Microsoft Store.

Náš tip
Ako cez slovenský Microsoft Store zakúpiť Microsoft Band 2, Microsoft Surface a ďalšie zariadenia

acer-liquid-jade-primo

Medzi jeho kľúčové vlastnosti patrí 5,5-palcová obrazovka s Full HD rozlíšením, šesťjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB operačnej pamäte a vnútorné úložisko s kapacitou 32 GB. Nechýba podpora režimu Continuum, hlavný fotoaparát s rozlíšením 21 Mpx a predný s rozlíšením 8 Mpx. O napájanie sa stará batéria s kapacitou 2 870 mAh, ktorá pri striedmejšom používaní vydrží dva dni. Pred tým, ako sa rozhodnete Liquid Jade Primo zakúpiť, mrknite aspoň jedným okom na recenziu.

Náš tip
Acer Liquid Jade Primo – s dôrazom na režim Continuum | Recenzia

03.11.2016

+