MojWindows

Pokiaľ patríte k Insiderom, ktorí používajú posledný testovací build 14393, je pre vás k dispozícii nová aktualizácia. Tentokrát však ide už o kumulatívnu aktualizáciu s označením KB3176925. Jej inštalácia posúva systémový build na verziu 14393.3. Podľa stále nepotvrdených, no veľmi logických informácií je práve build 14393 tým, ktorý bude distribuovaný ako výročná aktualizácia Anniversary Update. A vydanie kumulatívnej aktualizácie týmto informáciám len hrá do karát. Preto by sme už do jej oficiálneho vydania nemali vidieť žiadne nové buildy, iba drobné aktualizácie.

Aktualizácia je taktiež dostupná pre smartfóny, ktoré sú zaradené do aktualizačného okruhu Fast Ring. Ako sa už v poslednej dobe stalo zvykom, aktualizácia nie je o pridávaní nových funkcií, ale o odstraňovaní problémov. Všetky funkcie, ktoré pribudnú od 2. augusta už boli totiž dokončené a teraz je to už skutočne len o dolaďovaní a riešení posledných nedostatkov. Túto situáciu odráža aj zverejnený zoznam zmien, kde sa nachádzajú veľmi špecifické opravy.

Zoznam opráv

  • Opravený problém, ktorý spôsoboval, že virtuálna klávesnica sa na niektorých tabletoch neprepínala pri otočení obrazovky.
  • Opravený problém, ktorý spôsoboval, že vyhľadávanie aktualizácii cez službu Windows Update bolo oneskorené, pokiaľ systém používa funkciu Connected Standby.
  • Opravený problém so zadávaním textu v niektorých aplikáciách pri zadávaní vstupu v kórejskom jazyku.
  • Vyriešená bola situácia, kedy niektoré aplikácie z Windows Store neboli spustené kvôli problémom s licenciou.
  • Opravený problém s aplikáciami, ktoré na vnútro-procesovú komunikáciu využívajú dynamickú výmenu dát – DDE.build 14393
23.07.2016

+