MojWindows

Známy vydavateľ Gameloft pred pár dňami zverejnil svoju novú hru Sniper Fury. Ide o strieľačku z pohľadu prvej osoby, v ktorej sa pripojíte k organizácii zvanej Cellstrike a vašou úlohou bude zneškodniť všetkých nepriateľov, ktorí predstavujú vážnu hrozbu pre budúcnosť ľudstva. Hra Sniper Fury obsahuje viac ako 130 misií v rôznych prostrediach, ktoré sú rozdelené do štyroch kategórií: Sniper, Assault, Story a Contracts.

sniper 3

V misiách typu Sniper, ako napovedá aj samotný názov, je úlohou hráča zneškodniť protivníkov s použitím ostreľovacej pušky. Assault predstavuje misie, do ktorých sa musíte pustiť vybavený útočnou puškou. Story je hlavná príbehová časť, kde sa hráč dozvedá ďalšie a ďalšie podrobnosti o momentálnej situácii. Tieto tri typy misií majú postupne narastajúcu obťažnosť, a tak je každá ďalšia misia náročnejšia, ako tá predtým. Teda aspoň z pohľadu zbraní, ktoré je nutné vylepšovať, aby sa misia dala úspešne splniť. Výnimkou sú Contracts, akési podporné úlohy, ktorých náročnosť nenarastá a hráč tak môže získavať skúsenosti a finančnú odmenu potrebné pre ďalší herný postup.

misie

Misie sú typicky limitované časom alebo počtom protivníkov, ktorých musíte zneškodniť. Na ich plnenie je však potrebná energia, ktorá sa dopĺňa o jeden kus každých päť minút, pričom maximálna zásoba je 10 kusov. Pokiaľ by ste nechceli čakať na jej doplnenie, môžete si jej maximálne doplnenie zakúpiť pomocou nákupov v hre. Okrem energie je možné zakúpiť aj herné finančné prostriedky, kryštály, ktoré slúžia na nákup zbraní a spomínané obnovenie energie, ale aj rôzne zbrane.

sniper 4

V hre je zakomponované aj zvyšovanie levelov hráča, pričom za každý získaný level sú odmenou herné peniaze, niekoľko kryštálov, zlato a doplnenie energie. Vylepšovanie zbraní stojí okrem herných peňazí aj súčiastky a zlato. Súčiastky hráč získava za plnenie misií, zlato sa pomaly produkuje v základni, obidve tieto veci je však možné získať aj pomocou nákupov za reálne peniaze. V hre sa nachádza aj čiastočný systém hráč proti hráčovi, kde má každý hráč svoju základňu, ktorú chránia kumpáni zachránení počas misií a hráči si na základne môžu útočiť a získavať tak ďalšie zlato.

sniper gold 2

Tí okrem samotnej obrany automatický generujú zlato, za ktoré je okrem zbraní možné vylepšiť aj základňu a rovnako týchto obrancov. Celkovo ide o príjemnú oddychovkou pre hráčov, ktorí majú radi nenáročné strielačky. Hra Sniper Fury je zdarma dostupná vo Windows Obchode a nakoľko ide o univerzálnu aplikáciu, zahrať si ju môžete ako na smartfóne, tak aj na počítači.

07.12.2015

+