MojWindows

Microsoft tento týždeň oznámil, že televízna stanica SHOWTIME si oficiálne objednala 10-dielny seriál Halo, postavený na známom hernom univerzne. Hoci zatiaľ nie je dostupných príliš veľa informácií, produkcia ambicióznej sci-fi akcie je naplánovaná už na budúci rok. Kedy môžeme očakávať premiéru zatiaľ nie je známe.

Dej seriálu bude zameraný na prezentáciu konfliktu medzi ľuďmi a mimozemskou hrozbou, ktorú predstavuje frakcia známa ako „Covenant“. Kľúčových rolí výkonného producenta a scenáristu, ako aj celkovú zodpovednosť za natáčanie preberie Kyle Killen, známy vďaka seriálu Awake.

Členom produkčného tímu bude aj Rupert Wyatt, ktorý sa podieľal na kritikmi oceňovanom filme Zrodenie Planéty opíc (2011) a seriály Exorcista.

S projektom má byť prepojený aj legendárny režisér Steven Spielberg, nakoľko zastrešovať ho bude práve jeho produkčná spoločnosť Amblin Entertainment. Chýbať nemôže ani zapojenie vývojárskeho štúdia 343 Industries, ktoré sľubuje „nový a vzrušujúci spôsob ako sa fanúšikovia môžu oboznámiť s univerzom Halo“.

Náš tip
Halo: Fireteam Raven – návrat do čias arkádových automatov | Kuriozity

Zdroj: Xbox

06.07.2018

+