MojWindows

Microsoft aj na sklonku tohto mesiaca, s miernym oneskorením, zverejnil nadchádzajúcu ponuku programu Games with Gold. Počas júna sa zlatí členovia Xbox Live ako obvykle môžu tešiť celkovo na štvoricu hier – dve pre Xbox One a dve pre Xbox 360, ktoré ale spadajú do spätnej kompatibility. Majitelia konzoly Xbox One sa preto každomesačne tešia z celej štvorice.

Júnovú ponuku na konzole Xbox One odštartuje plošinovka Assassin’s Creed Chronicles Russia, ďalšia časť z obľúbenej série o obávaných zabijakoch bojujúcich proti templárom. Na Xbox 360 zasa mesiac zahajujú preteky Sonic & All-Stars Racing Transformed s dvadsiatkou postavičiek známych prevažne z konzoly SEGA.

Od polovice mesiaca sa na Xbox Obe pripojí MOBA hra Smite s balíčkom Smite Gold Bundle s doplnkovým obsahom v hodnote 100 €. Xbox 360 v polovici júna privíta známeho archeológa Indiana Jonesa, ktorý sa v známom LEGO svete vydá na ďalšie zo svojich nevyspytateľných dobrodružstiev. Hra LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues bude dostupná až do konca mesiaca.

Náš tip
Xbox Game Pass v júni privíta šesticu nových hier, nechýba MotoGP 17

https://www.youtube.com/watch?v=-F8R2ZN4N5E

29.05.2018

+