MojWindows

Ako predprípravu na vydanie ďalšej hernej kapitoly Summerset pre titul The Elder Scrolls Online spúšťa vývojárske štúdio Bethesda dni voľného hrania.

Akcia prebieha od 21. hodiny dnešného dňa až do 27. marca a využiť ju môžu zlatí členovia Xbox Live na konzolách Xbox One, majitelia PlayStation 4, ako aj počítačoví priaznivci cez Steam.

Získajú bezplatný prístup k verzii hry The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Pre konzoly Xbox One X je zároveň dostupné vylepšenie – 4K rozlíšenie a HDR.

Všetky achievementy získané počas tejto akcie, uložené pozície a herné dáta vám budú zachované a prenesené pokiaľ sa neskôr rozhodnete hru si zakúpiť. Pokračovať bude jednoducho tam, kde ste skončili.

Počas trvania dní bezplatného hrania je základná verzia The Elder Scrolls Online: Morrowind, aj tá s rozšírením Tamriel Unlimited, dostupná za zníženú cenu.

Pre zapojenie do bezplatného týždňa hrania stačí navštíviť produktovú stránku The Elder Scrolls Online na svojej platforme a hru si stiahnuť. Nakoľko jej veľkosť dosahuje 80 GB, treba sa pripraviť na dlhšie sťahovanie.

Náš tip
Druhá kapitola najnovšieho príbehu známeho zabijaka dočasne dostupná zadarmo
22.03.2018

+