MojWindows

Najnovší prírastok populárnej pretekárske série Forza, hra Forza Motorsport 7, dostala tento mesiac novú aktualizáciu s dvojicou dlhodobo očakávaných noviniek, ako aj nový balíček Dell Gaming Car Pack so sedmičkou zaujímavých áut. Vývojárske štúdio Turn 10 Studios do hry zavádza režimy „Spectate“ a „Seed the Grid“ v značne vylepšenej podobe.

Režim „Spectate“, ako by sa dalo očakávať aj z názvu, hráčom umožňuje automobilové závody sledovať z pohľadu diváka. Aby to náhodou nebolo príliš nudné, práve v tomto režimu majú autá na dráhe „dramaticky vylepšené pohybové schopnosti“ a vývojári popracovali aj na to, aby tu z pohľadu diváka nedochádzalo k žiadnym „trhavým pohybom áut“. Sledovanie pretekov v reálnom čase tak má byť rovnako plynulé, ako keby si hráči prezerali svoje uložené záznamy.

V režime „Seed the Grid“ môže organizátor spravovať štartovacie poradie priamo z hernej ponuky „Grid Order“ predtým ako sa preteky odštartujú. Táto možnosť bola doplnená o nové prvky v rozhraní, aby došlo k zvýrazneniu dodatočných informácií o štartovacej pozícii každého hráča.

Hoci dvojica spomínaných režimov vystupuje v rámci novej verzie do popredia, aktualizácia so sebou priniesla aj poriadnu dávku potrebných opráv a drobných úprav. Spomína sa napríklad značne urýchlené načítavanie dát pre online preteky viacerých hráčov.

Vývojári sa vydaním tejto aktualizácie pripravujú na novú sériu turnajov Forza Racing Championship 2018, ktorá bude prebiehať od apríla až do konca septembra.

Náš tip
Forza Horizon 3 sa dočkala bezplatného vylepšenia pre Xbox One X

Dell Gaming Car Pack

Balíček áut Dell Gaming Car Pack, ktorý je ako obvykle dostupný samostatne, ako aj v rozšírení „Forza Motorsport 7 – Car Pass“ dopĺňa existujúci vozový park s viac ako 700 vozidlami o ďalšie kúsky.

  • 2018 Bugatti Chiron
  • 2018 Kia Stinger
  • 2016 Audi #17 Rotek Racing TT RS
  • 2017 Aston Martin Racing V12 Vantage GT3 #7
  • 2017 Ram 2500 Power Wagon
  • 1968 Holden HK Monaro GTS 327
  • 2018 Dodge Durango SRT
16.02.2018

+