MojWindows

Už od svojho vydania v roku 2016, objavujú milióny hráčov na Xbox One a počítačoch s Windows 10 svet Forza Horizon 3, najvyššie hodnotenej exkluzívnej hry pre Xbox One. Pre fanúšikov, ktorí si hru vychutnávajú na konzole Xbox One X je konečne dostupné bezplatné vylepšenie s vysokým rozlíšením a kvalitnejšími vizuálmi.

Forza Horizon 3 pre Xbox One X poháňa technológia ForzaTech, ktorá je nielen srdcom série Forza, ale ktorá takisto pomohla preteky Forza Motorsport 7 priniesť na Xbox One X v natívnom 4K rozlíšení. V rovnakom duchu vďaka tomu teraz prichádza aj aktualizácia pre Forza Horizon 3.

Nové vylepšenia umožnia hráčom užiť si hru v natívnom 4K rozlíšení a okrem iného prinášajú aj priehrštie ďalších vizuálnych vylepšení ako kvalitnejšie odrazy na autách, vyššie rozlíšenie tieňov, väčšie detaily textúr ciest, ďalších povrchov krajiny a iné.

Vylepšenia pre Xbox One X si hráči užijú nielen v základnej hre Forza Horizon 3, ale prirodzene aj v rozšíreniach Blizzard Mountain a Hot Wheels. Forza Horizon 3 so 4K vylepšeniami sa tak stáva vzrušujúcim mixom fantastickej hrateľnosti a špičkovej grafiky, či už sa budete preháňať austrálskym vnútrozemím za volantom obľúbeného off-roadu, alebo budovať zástupy fanúšikov krkolomnými kaskadérskymi kúskami v tropickom pralese.

16.01.2018

+