MojWindows

Napriek tomu, že do Vianoc zostávajú ešte viac ako dva mesiace, výrobcovia hardvéru sa na toto obdobie pomaly začínajú pripravovať. Platí to aj o Microsofte, ktorý síce každoročne vo svojom digitálnom obchode zavádza akciové ceny, no okrem toho posilňuje aj svoju ponuku rôznych balení konzoly Xbox One. V najbližších dňoch sa aj z tohto dôvodu má do predaja dostať trojica nových balení konzoly Xbox One s kapacitou 500 GB.

Predajná cena bola stanovená štandardne na 279€, no ako sa priblíži obdobie sviatkov, môžeme očakávať, že ceny pôjdu dole. Súčasťou všetkých nových balení je trojmesačné predplatné služby Xbox Live Gold, ako aj predplatné služby Xbox Game Pass, ktorá sa na Slovensko dostala len nedávno a dá sa označiť za „Netlifx s hrami“.

Tri nové balenia Xbox One S pre slovenský trh:

  • Balenie Xbox One S Minecraft Complete Adventure – obsahuje konzolu Xbox One S s 500 GB pevným diskom, bezdrôtový ovládač, kód na stiahnutie plnej verzie hier Minecraft a Minecraft Season 1 – The Complete Adventure, kód na stiahnutie balíčka Minecraft Explorer Pack, trojmesačné predplatné Xbox Live Gold a mesačné predplatné služby Xbox Game Pass.
  • Balenie Xbox One S “Rocket League” Blast-Off – obsahuje konzolu Xbox One S s 500 GB pevným diskom, bezdrôtový ovládač, kód na stiahnutie hry Rocket League, trojmesačné predplatné Xbox Live Gold a mesačné predplatné služby Xbox Game Pass.
  • Balenie Xbox One S Starter – obsahuje konzolu Xbox One S s 500 GB pevným diskom, bezdrôtový ovládač, trojmesačné predplatné Xbox Live Gold a trojmesačné predplatné služby Xbox Game Pass.

 

12.10.2017

+