MojWindows

Avizovaná demoverzia očakávaného pokračovanie závodnej série Forza, Forza Motorsport 7 Demo je už dostupná na stiahnutie prostredníctvom digitálnych obchodov Windows a Xbox Store. Hrateľná ukážka obsahuje tri unikátne pretekárske zážitky reprezentujúce hĺbku a rozmanitosť, akú ponúkne plná verzia. Pokiaľ sa rozhodnete stiahnuť si ju, pripravte sa na chvíľu čakania, nakoľko jej veľkosť dosahuje takmer 23 GB.

Jej sprístupnenie sprevádza aj nová video upútavka, ktorá prináša ďalší pohľad na to, čo má byť „najkomplexnejšia, najkrajšia a najautentickejšia pretekárska hra, aká kedy bola vytvorená“.

V hre Forza Motorsport 7 môže každý pocítiť nebezpečie a krásu pretekania až na doraz. Vybrať si budete môcť z viac ako 700 Forzavista vozidiel vrátane najväčšej zbierky áut značiek Porsche, Lamborghini a Ferrari, akú ste kedy v pretekárskych hrách videli. Stovky koní pod kapotou budete môcť poriadne prevetrať v tridsiatke známych prostrední s dynamickými podmienkami, ktoré sa menia pri každom preteku.

Forza Motorpost 7 bude navyše obsahovať aj 15 rôznych hlasov motoršportu vrátane profesionálnych pretekárov a osobností z televíznej obrazovky.

20.09.2017

+