MojWindows

Aktualizované 21:00 –  Technická podpora platformy Skype približne o 19. hodiny potvrdila, že problémy boli konečne vyriešené. Služba by mala jednotlivým používateľom postupne nabehnúť. Príčina problémov však tentokrát prezradená nebola. 


Používatelia známej komunikačnej služby Skype hlásia od včerajšieho večera problémy vo forme výpadkov. Ide o celkové problémy s pripojením k účtu, problémy s prijímaním a posielaním správ, či s hovormi. Najväčší výpadok prebiehal približne od 22. hodiny až do 3. hodiny rannej, kedy technická podpora ohlásila, že problémy boli vyriešené. Používatelia s týmto tvrdením ale tak celkom nesúhlasia.

Skype

Od 9. hodiny dnešného rána totiž začali hlásiť, že problémy sa začali objavovať znova. Momentálne nie je známe, čo je ich príčinou, ani presný rozsah, no podľa dostupných správ sa objavujú primárne v regióne Európy. Podľa technickej podpory Skype v prvom prípade išlo o problém s komunikáciou medzi aplikáciami a servermi služby, pričom hackerské útoky vylúčila. K momentálnej situácii sa ale zatiaľ nevyjadrila.

20.06.2017

+