MojWindows

Oddnes môžu hráči využiť skvelú ponuku Xbox hier vo Veľkom výpredaji. Tento rok je akcia o štyri dni dlhšia ako obyčajne a potrvá až do 10. júla a ponúkne zľavy až do výšky 65 %. Zlatí členovia Xbox Live ušetria pri kúpe ďalších 10%. Teraz je najlepší čas zakúpiť si hry, ktoré ste si chceli zahrať.

V ponuke je viac ako 300 obľúbených hier a prídavkov vrátane hier ako Injustice 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Prey, Rocket League, Call of Duty: Infinite Warfare Legacy a ďalších. Nezabudnite, že aj obľúbené Xbox 360 hry (hrateľné na Xbox One prostredníctvom spätnej kompatibility) ako Call of Duty: Black Ops II, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto V, Skate 3 a ďalšie sú takisto vo Veľkom výpredaji so zľavou.

Vo Veľkom výpredaji si prídu na svoje aj PC hráči. Objavte skvelé zľavy na Windows 10 hry ako Gears of War 4, Halo Wars 2, Resident Evil 7, Fallout Shelter, Dead Rising 4 a ďalšie. Vo všetkých partnerských obchodných sieťach si teraz môžete za zvýhodnenú cenu zakúpiť balíky konzoly Xbox One S s jednou hrou (Forza Horizon 3, Halo Wars 2, Minecraft alebo FIFA 17) už od 249 EUR a u vybraných predajcov špeciálne balenia konzoly Xbox One S už od 199 EUR.

30.06.2017

+