MojWindows

Nie je to tak dávno, čo Microsoft vydal univerzálnu aplikáciu OneDrive pre konzolu Xbox One, a dnešným dňom ponuku opäť vylepšuje, tentokrát o UWP verziu komunikačného klienta Skype.

Aplikácia Skype ešte donedávna prechádzala testovaním v rámci programu Xbox Insider, no dnešným dňom dochádza k jej oficiálnemu zverejneniu pre všetkých používateľov. Aby ste si ju mohli nainštalovať, musíte už mať na svojej konzole nainštalovanú najnovšiu systémovú aktualizáciu Creators Update.

Skype UWP Xbox 2

Nová verzia Skype bola vylepšená prakticky po každej stránke, nevynímajúc rozhranie, ktoré teraz pri používaní na konzole pôsobí jednak prirodzenejšie a zároveň bolo navrhnuté pre používanie na televíznych obrazovkách.

Medzi najväčšie novinky aplikácie patrí podpora pre používanie skratiek pre rýchlejšie ovládanie, ako aj podpora ručného približovania Kinect kamery počas prebiehajúceho videohovoru.

Skype UWP Xbox

Pokiaľ na svojej konzole máte nainštalovanú staršiu verziu Skype, malo by automaticky dôjsť k jej aktualizácii. V opačnom prípade môžete novú verziu nájsť klasickým spôsobom v obchode Xbox One Store.

13.04.2017

+