MojWindows

Do vydania veľkého rozšírenia Morrowind pre MMORPG The Elder Scrolls Online zostávajú len dva mesiace a vývojárske štúdio Bethesda sa rozhodlo prilákať čo najviac hráčov pomocou novej akcie. Počnúc dnešným dňom až do 18. apríla prebieha týždeň bezplatného hrania, do ktorého sa môžu zapojiť všetci počítačoví hráči prostredníctvom platformy Steam, ako aj konzoloví prívrženci na Xbox One (vyžaduje predplatné Xbox Live) a PlayStation 4. Každý, kto akciu využije, v hre navyše získa 500 korún, ktoré môže po vytvorení konta minúť v Crown Store na čokoľvek.

Hráči získajú neobmedzený prístup k základnej verzii hry The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, no k rôznym doplnkom a rozšíreniam už nie. Všetky získané achievementy počas tejto akcie vám zostanú, uložené pozície a herné dáta sa prenesú, ak sa rozhodnete využiť špeciálnu akciovú cenu alebo si zakúpite hru neskôr. Počas celého týždňa budú navyše obidve verzie hry dostupné za akciové ceny.

Pre zapojenie do bezplatného týždňa hrania stačí navštíviť produktovú stránku The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited na svojej platforme (Steam, PS4, XO) a hru si stiahnuť. Treba sa ale pripraviť na to, že jej veľkosť dosahuje 80GB, takže si jednak pripravte dosť miesta na disku a zároveň počítajte s dlhším sťahovaním.

11.04.2017

+