MojWindows

Obľúbená závodná hra Forza Horizon 3 sa už čoskoro dočká ďalšieho zaujímavého rozšírenia. Tentokrát dávku bláznivej akcie, ale aj nostalgie do Austrálie prinesú známe autíčka Hot Wheels.

Okrem toho, že pripravované rozšírenie prinesie na vyskúšanie desiatku nových áut, obsahovať bude aj špeciálne prostredie zložené zo šiestich ostrovov pri pobreží Austrálie, ktoré budú navzájom prepojené. Vyblázniť sa tu bude možné na množstve umelohmotných tratí so skokanskými mostíkmi, ostrými zákrutami, závratnými obručami a ďalšími chuťovkami, ktoré by ste mohli od série Hot Wheels očakávať.

Do hry bude doplnená aj nová kampaň, ktorá poriadne preverí vaše zručnosti za virtuálnym volantom plnením úloh na ceste ku grandióznemu finále, ktoré sa odohrá na obrovskom okruhu Hot Wheels Goliath. A pre kreatívnych hráčov je tu funkcia Stunt Swap, vďaka ktorej môžete jednotlivé sekcie trate modifikovať a potom vyzvať priateľov, aby ich prešli.

Vyrazte na cesty s priateľmi v pretekoch online na tratiach Hot Wheels alebo zistite kto z koho v úplne novom režime Playground Arena a získajte popritom 28 nových achievementov v hodnote 500 bodov.

Rozšírenie Hot Wheels bude pre hru Forza Horizon 3 dostupné na konzolách Xbox One a počítačoch s Windows 10  od 9. mája za cenu 20€. Majitelia Expansion Passu ho ale dostanú zadarmo.

Pripomeňme, že ide o druhé rozšírenie najnovšieho prírastku série Forza. Tým prvým boli extrémne preteky v ľadovom dobrodružstve Blizzard Mountain.

27.04.2017

+