MojWindows

Služba EA Origin je poniektorým hráčom známa aj svojou iniciatívou „On the House“, v rámci ktorej občas sprístupňuje vybrané hry alebo herné rozšírenia úplne zadarmo. Každý, kto si stihne zverejnený obsah vyzdvihnúť v časovo limitovanej ponuke, ho získava natrvalo bez ďalších podmienok. Obsah ponuky sa zvykol meniť pomerne často, no v minulom roku došlo k badateľnému spomaleniu. Aktuálne to ale vyzerá tak, že Electronic Arts tejto oblasti opäť začína venovať zvýšenú pozornosť.

Dva mesiace po tom, ako bola v ponuke dostupná sci-fi akcia Mass Effect 2 dochádza k výmene, a aktuálne si tak hráči môžu stiahnuť druhý diel vynikajúcej adventúry Syberia II. Hra sa vyznačuje atmosférickou grafikou a výbornou hrateľnosťou. Drobnou nevýhodou je to, že ide o priame pokračovanie hry Syberia, takže novým hráčom môže príbeh pripadať tak trochu neúplný. V každom prípade, ide o hru, ktorej priemerné hodnotenie dosahuje 82% a navyše je dostupná zadarmo, stojí tak aspoň za vyskúšanie.

Syberia II bola pôvodne vydaná ešte v roku 2004, zodpovedajú tomu teda aj na dnešnú dobu už úsmevné hardvérové požiadavky.

  • OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
  • CPU: 1.5GHz
  • GPU: DirectX 9 kompatibilná grafická karta so 128MB pamäte
  • RAM: 512MB
  • Pevný disk: 1.5GB
08.03.2017

+