MojWindows

Spoločnosť ADATA začne s predajom novej power banky X7000 so štýlovým dizajnom a kapacitou 7000 mAh. Ponúka dva USB porty pre efektívne nabíjanie dvoch zariadení súčasne s výstupným prúdom podľa potrieb dobíjaných prístrojov až do celkovej hodnoty 2,4 A. Zariadenie je vyrobené z vysoko odolných materiálov, pričom výrobca uvádza, že zvládne odolať nárazom a kryt je dokonca ohňovzdorný.

Kombinácia odolného hliníkového povrchu s pevnými plastovými panelmi prepája rozdielne textúry a kombinuje ich v jednom unikátnom prevedení. Power banka váži iba 210 g a meria na hrúbku len 12 mm. Dostupná je v troch odlišných farbách, aby lepšie ladila s rôznymi dobíjanými prístrojmi: titánovo šedá, modrá a červená. Jasne svietiaca biela LED dióda indikuje zostávajúcu kapacitu power banky, čím upozorňuje aj na blížiace sa vybitie. Kapacita batérie 7 000 mAh podľa informácií od výrobcu dokáže nabiť priemerný smartphone trikrát a priemerný tablet raz do plnej kapacity.

Po stránke bezpečnosti X7000 ponúkne hneď niekoľko úrovní ochrany: proti prehriatiu, vysokému napätiu, vysokému prúdu, prílišnému nabitiu alebo prílišnému vybitiu. Zvonku je power banka krytá pevným, ohňovzdorným polykarbonátom, ktorý bol testovaný podľa normy IEC 60950 na odolnosť proti nárazom. Okrem toho je odolný proti škrabancom, zašpineniu i odtlačkom prstov. Power banku ADATA X7000 je tak možné bezpečne používať v rôznych prostrediach.

ADATA_powerbank

 

24.02.2017

+