MojWindows

Spoločnosť Logitech dnes predstavila bezdrôtový herný headset Logitech G533 s dosahom 15 metrov, ktorý využíva technológiu priestorového zvuku DTS Headphone:X. Tá replikuje umiestnenie reproduktorov v systéme 7.1. Každému kanálu zvuku sa bude dať nastaviť hlasitosť samostatne. Slúchadlá majú byť vytvorené so zameraním na jednoduchý dizajn, pohodlné nosenie, ako aj ľahké čistenie.

Zvukové drivery Pro-G, ktoré čakajú na vyriešenie patentovej prihlášky v Spojených štátoch, sú vyrobené z hybridných sieťových materiálov, ktoré zabezpečujú zvuk v kvalite, ktorú štandardne nájdeme u high-endových slúchadiel. Drivery majú poskytovať čisté výšky aj basy s minimálnym skreslením.

Logitech G533 sú vybavené mikrofónom s funkciou potlačenia okolitého hluku na sklápacom a zaťahovacom ramene. Na ľavom náušníku sa nachádza rolovací ovládač hlasitosti a tlačidlo vypnutia mikrofónu pre jednoduché ovládanie. Mikrofón je možné stlmiť jednoduchým pootočením jeho ramena.

logitech_g533-wireless-gaming-headset31

Na pokročilejšie nastavovanie ako ekvalizér, priestorový zvuk, vedľajšie doplnkové zvuky a podobne slúži aplikácia LGS. Cez ňu je možné takisto priradiť tlačidlu „Mute“ ľubovoľnú inú funkciu, či dokonca sledovať úroveň nabitia batérie slúchadiel. Logitech uvádza, že batéria dokáže slúchadlá na jedno nabitie napájať až 15 hodín.

Logitech G533 Wireless Gaming Headset bude k dispozícii v januári 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 149€.

05.01.2017

+