MojWindows

Od vydania najnovšieho pokračovania akčnej série Call of Duty ubehlo len niečo vyše mesiaca, a keďže predaje nedokázali naplniť očakávania, tvorcovia sa rozhodli pustiť do masívnejšej propagácie. S úderom 18. hodiny dnešného dňa až do 20. decembra rovnakého času bude pre konzoly Xbox One a PlayStation 4 na vyskúšanie bezplatne dostupná hra Call of Duty: Infinity Warface.

Ako sa dalo očakávať, hráčom bude k dispozícii len čiastočná porcia hry. Vyskúšať je možné prvé dve kapitoly z kampane a kompletný režim viacerých hráčov avšak s obmedzením úrovne. V režime Zombies in Spaceland je možné získať maximálne 3. úroveň a v bežnej hre 15. úroveň.

Pre zapojenie do režimu viacerých hráčov je na konzole PlayStation 4 vyžadované aktívne predplatné PlayStation Plus. Majitelia konzoly Xbox One sú na tom o poznanie horšie. Celý prístup k skúšobnej verzii hry je tu podmienený aktívnym členstvom Xbox Live Gold.

Náš tip
Pozor pri nákupe Call of Duty: Infinite Warfare cez Windows Store

V prípade, že sa hráči rozhodnú zakúpiť si plnú verziu hry, dosiahnutý herný postup zo skúšobnej verzie im bude prenesený. Veľkou nevýhodou je to, že skúšobná verzia sťahuje kompletnú hru s veľkosťou 60 GB, čo môže odradiť nejedného záujemcu. V prípade, že si nové Call of Duty chcete zahrať, vyhľadajte v obchode na svojej konzole „Call of Duty: Infinite Warfare free trial“.

https://www.youtube.com/watch?v=_87zvl0LcEg

Zdroj: vg247

15.12.2016

+