MojWindows

Do Vianoc síce ostáva ešte viac ako mesiac, no s rôznymi akciami sa už roztrhlo vrece. Operátori uvádzajú nové paušály, predajcovia znižujú ceny a výrobcovia hardvéru ponúkajú ku svojim produktom rôzne bonusy. Výnimkou nie je ani spoločnosť ASUS. Tá dnes zverejnila svoju akciu týkajúcu sa herných notebookov. Pri kúpe modelov ASUS ROG G701VO, G752VY/VS/VT, GL752VL, G751JY/JT, G501JW/VW, G551VW, GL502VS/VM/VY/VT môžu zákazníci od dnešného dňa až do vypredania zásob získať závodnú hru Forza Horizon 3. Ponuka je určená herným priaznivcom na Slovensku a v Čechách.

Po zakúpení niektorého z uvedených notebookov je potrebné na stránke stránke www.asus-forza.cz/sk vyplniť jednoduchý formulár a nahrať kópiu dokladu o kúpe. Po odoslaní týchto údajov získate kód, pomocou ktorého si môžete aktivovať licenciu k hre Forza Horizon 3. Pre jej stiahnutie a inštaláciu je potrebné mať nainštalovanú aktuálnu verziu aplikácie Windows Obchod, ako aj všetky aktualizácie operačného systému Windows 10.

Nakoľko Forza Horizon 3 patrí do programu Xbox Play Anywhere a ASUS rozdáva digitálne licencie, zákazníkom sa odomkne prístup k verzii pre Windows 10, ako aj Xbox One. Horizon 3 je síce pekným bonusom, no akcia osloví skôr hráčov, ktorí dlhšiu dobu zvažujú kúpu herného notebooku a konečné rozhodnutie si nechávajú na koniec roka. asus_g551

11.11.2016

+