MojWindows

Kvalitné aplikácie pre platformu Windows za ktorými stoja slovenskí programátori sa tešia čerstvému prírastku. Tentokrát ide o hudobný prehrávač M Player určený pre Windows 10 Mobile.

Užívateľsky priateľské a prehľadné prostredie v sebe ukrýva všetky typické funkcie očakávané od hudobného prehrávača. Navyše ich dopĺňa o šikovnú vychytávku – triedenie hudby podľa jednotlivých priečinkov.  Z hudobných súborov M Player podporuje všetky formáty, na ktoré môžete bežne naraziť. Nechýba mu ani možnosť výberu z viacerých farebných schém podľa preferencií používateľa. V aktuálnej beta verzii má ale prehrávač aj určité nedostatky. Čo nás najviac zamrzelo je chýbajúca funkcia náhodného výberu skladieb pri prehrávaní.

Príprava na používanie je jednoduchá. Všetku hudbu stačí v smartfóne umiestniť do zložky Music a prehrávač sa postará o zvyšok. Pri spustení sa postupne prechrúme cez súbory a zložky a používateľovi zostaví hudobnú knižnicu. Hudobné skladby sú rozdelené do kategórií podľa priečinkov, albumov, autorov a playlistov. Vďaka tomu sa dajú ľahko dohľadať. Prehrávač je jednoduchý, dobre sa používa a svoju prácu odvádza bez problémov, preto stojí za vyskúšanie.

Aktuálne je prehrávač M Player dostupný v beta verzii a postupom času bude vylepšovaný aj na základe spätnej väzby od používateľov. Aplikácia je dostupná zadarmo ako testovacia verzia, no tá obsahuje všetky funkcie a nie je časovo obmedzená. Zakúpením plnej licencie za 0.99€ však vyjadríte podporu tvorcovi aplikácie a motivujete ho tak k ďalšej práci. Prehrávač M Player si teda môžete vyskúšať úplne bezplatne, a ak sa vám zapáči, následne si ho zakúpiť. Nájdete ho v obchode Windows Store.

02.08.2016

+