Microsoft oficiálne potvrdil októbrové predstavenie noviniek

To, o čom sa doteraz iba šepkalo v kuloároch, je už oficiálne potvrdené. Microsoft viacerým médiám zaslal pozvánku na prezentáciu nových produktov, ktorá prebehne 2. októbra v New Yorku.

Hoci pozvánka neprezrádza žiadne detaily o obsahu plánovej prezentácie, ísť by malo o slávnostné odhalenie noviniek v rodine zariadení Surface. O tom, čo presnejšie by sme mali vidieť len pred pár dňami informovalo viacero zahraničných portálov, na čele s webom WindowsCentral.

Ten na základe svojich zdrojov z prostredia Microsoftu zostavil presný zoznam produktov. S takmer 100%-tnou istotou máme vidieť Surface Laptop 3, Surface Pro 7 a Surface Book 3. Počíta sa aj so slúchadlami „Morrison“ a klávesnicami s klávesom Office a aplikáciou Microsoft Teams pre domácich používateľov.

Objaviť sa môžu aj zariadenia Centaurus a druhá generácia tabletu Surface Go, no v prípade tejto dvojky ide skôr o šancu, než nejakú istotu. Existencia, respektíve príprava týchto produktov síce bola potvrdená, no „informátori“ neboli schopní povedať, či sa s ich predstavením počíta ešte na tento rok.

Súvisiacie články

Pri hybridnom zariadení „Centaurus“ by ale nemuselo ísť o prezentáciu zariadenia ako takého, ale skôr o vytýčenie celkovej vízie Microsoftu pre oblasť zariadení novej kategórie. Dôvodom je to, že zariadenie má využívať Windows Lite, systém, ktorý ešte podľa dostupných informácií vonkoncom nie je pripravený na ostrú prevádzku. Microsoft na druhú stranu úplne neštandardne projekt prezentoval pre širší okruh zamestnancov, čo naznačuje, že „von“ by ho chcel dostať čo najskôr.

Viac informácii o tom, aké zmeny by mali byť zavedené v rámci nových generácií produktov Surface nájdete v staršom článku – Microsoft na október chystá prezentáciu noviniek. Toto vraj uvidíme.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.