Nové klávesnice od Microsoftu dostali kláves pre Office aj emotikony

Dlhú dobu spomínané klávesnice značky Microsoft so špecializovaným klávesom Office síce neboli súčasťou hlavnej prezentácie nových produktov, no napriek tomu sa počas včerajšieho dňa mihli na výstavisku v New Yorku. Nešlo pritom o jediné novinku z oblasti príslušenstva, ktoré si Microsoft pripravil.

Po boku bezdrôtovej klávesnice s názvom Microsoft Bluetooth Keyboard sa objavila rovnako bezdrôtová myš Microsoft Bluetooth Mouse. Obidve budú dostupné ešte počas tohto mesiaca, pričom predajné ceny boli stanovené na 50 dolárov pri klávesnici a 20 dolárov pri myške.

Microsoft Bluetooth Keyboard je pomerne priamočiara, no uhladená, kancelárska klávesnica, no jej zaujímavými prvkami sú dedikované klávesy pre Office a rozhranie s emotikonmi (Windows 10).

Súvisiacie články

Ako hovorí už samotný názov produktu, k zariadeniam sa pripája cez Bluetooth. Navyše pôjde o ďalšie príslušenstvo, ktoré vo Windows 10 podporuje funkciu Swift Pair pre rýchlejšie a pohodlnejšie spárovanie. Klávesnicu napája dvojicu AAA bateriek, ktoré majú podľa technických špecifikácií pri bežnom používaní vydržať 2 až 3 roky.

Druhou klávesnicou, ktorá taktiež disponuje klávesmi pre Office a emotikony, je Microsoft Ergonomic Keyboard. Opäť v podstate ide o kancelársku klávesnicu, avšak v tomto prípade so zameraním na väčšiu ergonómiu a s káblovým pripojením cez USB. Cena bola stanovená na 60 dolárov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.