Lenovo na Transform 2.0: inteligentné riešenia aj nové partnerstvá

Spoločnosť Lenovo na nedávnej konferencii Transform 2.0 predstavila viacero nových produktov, partnerstiev a riešení navrhnutých pre biznis zákazníkov. Počas konferencie sa z každej strany ozývalo slovné spojenie „inteligentná transformácia“, ktoré je aktuálne „v kurze“.

Podľa Lenova pritom pod ním máme hľadať úzke prepojenie biznisu s takzvanými „smart“ prvkami, ktoré menia podobu dnešných podnikov a zlepšujú používateľskú skúsenosť. Zasiahnuť má prakticky všetky kľúčové sféry –  systém výroby, manažmentu i riadenia.

Inteligentnú transformáciu vpred ženú najmä novovzniknuté technológie ako umelá inteligencia, rozšírená realita, internet vecí, či 5G siete. V týchto odvetviach sa Lenovo cíti byť doma, pričom zdôrazňuje, že tu jasne napreduje.

Počas konferencie reagovalo na zvýšený dopyt po nových zariadeniach a počítačoch, ktoré dokážu splniť aktuálne požiadavky zákazníkov a spotrebiteľov s využitím potenciálu dát, cloudového computingu a strojového učenia.

Skupina Lenovo Data Center (DCG) oznámila strategické partnerstvo

Lenovo oznámilo nové partnerstvo s NetApp, svetovým lídrom v oblasti ukladania a správy dát pre hybridný cloud. Multimiliardové partnerstvo má zákazníkom pomôcť s modernizáciou IT architektúry a zrýchliť ich digitálnu transformáciu.

Partnerstvo má svoje ovocie priniesť aj v nových riešeniach a flash storage produktoch novej generácie. Zahŕňa preto aj nový spoločný podnik v Číne zameraný na vývoj storage riešení, ktorý má priniesť lokalizované riešenia pre najrýchlejšie rastúci trh v oblasti dát a dátových úložísk.

Skupina Lenovo Intelligent Device (IDG) predstavila riešenia pre riadenie bezpečnosti a softvéru

Lenovo  predstavilo aj ThinkShield, nový prístup k zabezpečeniu zariadení počas ich životného cyklu. Keďže spoločnosti v súčasnosti potrebujú viac ako kedykoľvek predtým chrániť citlivé dáta, ThinkShield predstavuje komplexné riešenie pre ochranu modernej pracovnej sily.

Bližšie informácie o ThinkShielde, vrátane zhrnutia všetkých možností, nájdete v tomto článku.

ThinkPad X1 Extreme

Spoločnosť Lenovo si nenechala ujsť príležitosť a počas konferencie Transform 2.0 bližšie predvietla najnovší prírastok z portfólia ThinkPad X1. Ide o tenký a ľahký notebook s Windows 10 navrhnutý pre pokročilých používateľov a profesionálov, ktorí potrebujú vysoký výkon.

Súvisiacie články

Ako novinka bol predstavený pred pár týždňami počas veľtrhu IFA 2018 v Berlíne, pozrieť si ho môžete v tomto článku.

Lenovo sa cíti byť vo forme

Výročnú akciu, ktorá združuje technologických profesionálov, najnovšie produkty Lenovo a podnetné diskusie a prezentácie od významných odborníkov, spoločnosť absolvovala v dobrej nálade, plná odhodlaní.

Firemní používatelia sú zvyknutí na skvelé technológie z domu vďaka špičkovým telefónom, tabletom, počítačom a smart zariadeniam. Rovnaké technológie očakávajú aj v práci.

 

Používatelia vyžadujú inteligentnejšiu interakciu s lepším zobrazovaním, dotykom, audiom a hlasovým ovládaním rovnako ako pri novom ThinkPad X1 Extreme; lepšie nástroje pre spoluprácu ako pri ThinkSmart Hub; a silnejšie bezpečnostné riešenia ako pri ThinkShield, ktorý chráni ich zariadenia, identitu a dáta.

 

Žiadna iná spoločnosť nemá skúsenosti ani takú širokú škálu hardvéru, softvéru a riešení, aby naplnila tieto očakávania,“ uzatvoril Christian Teismann, Senior Vice President a General Manager, Lenovo Worldwide Enterprise Business.

Zdroj: TS

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.