S platformou Windows 10 sa rozhodol skoncovať aj Uber

To, že vývojári aplikácií postupne opúšťajú mobilný Windows nie je vzhľadom na aktuálnu situáciu žiadnym prekvapením. Okrem menších projektov však v ostatnej dobe hlásia koniec na tejto platforme aj známe navigácie, bankové aplikácie, či herné štúdiá.

K doterajším odpadlíkom sa najnovšie pripája známa spoločnosť Uber, ktorej služby sme u nás mohli využívať akurát tak v hlavnom meste. Prekvapením je v tomto prípade skutočnosť, že aplikácia oficiálne končí na celej platforme Windows 10, nie len na samotných smartfónoch. UWP aplikácia, ktorá bola vydaná v roku 2015 pre počítače aj smartfóny tak teraz končí na plnej čiare.

Súvisiacie články

Podľa ohlasov používateľov z ostatných mesiacov ale aplikácii už aj tak nebolo venovaná pozornosť, a kvôli tomu nefungovala celkom správne. Spoločnosť koniec svojej pôsobnosti oficiálne potvrdila a používateľom odporúča aplikáciu používať na smartfónoch so systémom Android alebo iOS. Aplikácia Uber bola pre Windows smartfóny dostupná od roku 2013 ešte pre systém Windows Phone 8.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.