Systémová aplikácia Xbox pre Windows 10 konečne dostala svetlú tému

Microsoft počas tohto týždňa pre Windows 10 uvoľnil novú verziu systémovej aplikácie Xbox, ktorá so sebou prináša viacero zaujímavých vylepšení. Asi najviac z nich pritom vyčnieva pridanie svetlej farebnej témy. Tú si používatelia môžu zvoliť priamo prostredníctvom nastavení v aplikácii, no naďalej samozrejme môžu používať aj pôvodnú, tmavú tému. Novinka ale vyzerá rozhodne zaujímavo, lepšie zapadá do celkového kontextu Fluent Design a určite poteší nejedného používateľa.

Náš tip
Na Xbox One dorazili vlastné profilové obrázky, prihlasovanie pomocou gamepadu a ďalšie vylepšenia

Zmena bola plánovaná už dlhšiu dobu, no doteraz si ju mohli vyskúšať len používatelia aplikácia Xbox (beta). Microsoft dokonca avizoval, že svetlej témy sa v budúcnosti dočká aj samotné rozhranie konzoly Xbox One, nešpecifikoval však presný termín, kedy by k tomu malo dôjsť.

Súvisiacie články

Ako ďalšie novinky v aplikácii Xbox verzie 31.32.11001 môžeme nájsť výber zariadenia a nastavenie hlasitosti pre skupinový audio chat (Párty), sledovanie živých vysielaní priamo cez položku Kluby, ako aj možnosť súčasného streamovania s priateľmi cez službu Mixer, či dokonca pridanie pre turnaje s využitím rozpisky („eliminačný pavúk“) v hre Killer Instinct.

Náš tip
Prehľad toho, čo by mala priniesť jesenná aktualizácia pre konzolu Xbox One

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.