Groove Hudba v novej verzii uľahčuje vytváranie playlistov, prináša moderné vizuálne prvky

Microsoft už aj pre bežných používateľov aktualizoval svoj hudobný prehrávač Groove Hudba, ktorý je štandardnou súčasťou operačného systému Windows 10. Pred pár týždňami totiž nová verzia dorazila len k členom programu Windows Insider na otestovanie. Aktuálne si ju už ale môžu vychutnať aj používatelia produkčnej verzie systému.

Nová verzia aplikácie Groove Hudba s číselným označením 10.17042.14111.0 uľahčuje vytváranie playlistov, kedy pri výbere autora alebo žánru dokáže vygenerovať zoznam piesní podobného štýlu. Používateľ si potom môže funkciu „optimalizovať“ tým, že označí, ktoré piesne z automatického výberu sa mu skutočne páčili. Groove Hudba pri výbere vychádza z obsahu hudobnej knižnice a piesní, ktoré sú najčastejšie prehrávané.

Súvisiacie články

Vylepšením je aj možnosť priameho prehrávania hudobných videí. Tá sa bohužiaľ vzťahuje len na predplatiteľov služby Groove Music Pass. Nová verzia okrem toho zavádza vizuálne prvky dizajnového jazyka Fluent Design, a to pre počítače aj smartfóny. Dostupná je klasicky cez Windows Store.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.