Microsoft ponúkne odnož programu Windows Insider pre firemný segment

Verejné testovanie produktov pred ich vydaním je pre Microsoft obrovskou pomocou. Od reálnych používateľov týmto spôsobom získava obrovské množstvo odozvy, nápadov a informácií o chybách, čo jednak urýchľuje vývoj aj odstraňovanie rôznych chýb.

Okrem programu Windows Insider, kde bežní ľudia môžu testovať predprodukčné verzie operačného systému Windows 10 pre počítače a smartfóny, je k dispozícii aj program Xbox Insider pre hernú konzolu, ako aj Office Insider. Hoci sa doteraz verejné testovanie sústredilo len na bežných používateľov, aktuálne došlo k rozhodnutiu zmeniť to.

Súvisiacie články

Počas najbližších mesiacov bude spustený program Windows Insider Program for Business, skrátene označovaný ako WIP4Biz. Táto odnož bude určená pre firemný segment, teda podniky a rôzne firmy. Ponúkať bude v podstate rovnaké veci ako to je v prípade programu pre bežných používateľov, výnimkou je akurát ich prispôsobenie pre nasadenie vo firemnom prostredí. IT správcovia nemajú byť ukrátení o oficiálne blogy, diskusné fóra pre odovzdávanie spätnej odozvy, či dokonca rôzne udalosti pre testerov.

Pripravovaný program bol formálne oznámený na konferencii Ignite v Austrálii. Jeho primárnym cieľom je pomôcť správcom firemnej infraštruktúry, ktorí získajú možnosť v predstihu sa pripraviť na vydanie novej verzie operačného systému Windows 10.

Zdroj: Neowin

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.