Xbox Store dostane mierne upravené, prehľadnejšie, rozhranie

Podobne ako webové rozhrania digitálneho obchodu Microsoft Store a správa konta Microsoft, aj obchod na konzolách Xbox One čoskoro prejde určitou modernizáciou.

Vybraní členovia testovacieho programu Xbox Insider majú už v týchto dňoch umožnený prístup k vizuálne upravenému rozhraniu digitálneho obchodu s hrami.

Microsoft hlási, že po novom dôjde k reorganizácii obsahu na stránkach s podrobnosťami k jednotlivým hrám a aplikáciám pre konzoly, aby tak došlo k celkovému sprehľadneniu informácií.

Úpravy zatiaľ prechádzajú skúškou u testerov zaradených do okruhov Skip Ahead, Preview Alpha a Preview Beta s cieľom získať potrebnú odozvu a vychytať prípadné nedostatky ešte pred ostrým štartom.

Súvisiacie články

Očakáva sa, že po dôkladnejšom testovaní bude upravené rozhranie pre Xbox Store sprístupnené všetkým majiteľom konzol rodiny Xbox One pomocou jednoduchej aktualizácie.

Zdroj: Microsoft

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.