Creators Update pre Xbox One prináša nové nastavenia gamepadu

Hoci konzola Xbox One vždy ponúkala možnosti pre konfiguráciu spárovaných ovládačov, s príchodom Creators Update došlo k ich čiastočnému rozšíreniu. V prípade, že si chcete bezdrôtový ovládač aspoň trochu prispôsobiť, mali by ste jednoznačne preskúmať systémové nastavenia svojej konzoly. A to bez ohľadu na to, či už používate pôvodný, niektorý z vynovených alebo prémiový Xbox ovládač.

Spomínané nastavenia nájdete v položke Settings->Kinect & Devices->Configure. Pokiaľ používate len základný Xbox ovládač, možnosti konfigurácie budú značne limitované, no napriek tomu môžete upravovať veci ako mapovanie tlačidiel, upravovanie správania páčok, invertovanie osí, ako aj vypnutie/zapnutie vibrovania.

Toto nastavenie vibrácií, hoci len základné, pribudlo v Creators Update. Predtým bolo prístupné len v prípade, že ste používali bezdrôtový ovládač Xbox Elite.

Súvisiacie články

Náš tip
Konzola Xbox One sa prekvapivo dočkala aktualizácie Creative Update ako prvá

Samozrejme, že pokiaľ používate spomínaný ovládač Xbox Elite, na výber budete mať ďaleko viac možností a rôznych nastavení. Aj tu ale došlo s príchodom Creators Update k vylepšeniami. Novinkou v tomto prípade je možnosť detailne nastavovať to, ako majú fungovať vibrácie jednotlivých vibračných motorčekov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.