Pripravovaný má byť unikátny gamepad pre hráčov so zdravotným postihnutím

To, že Microsoft pripravuje druhú generáciu svojho prémiového gamepadu Xbox Elite pre náročných konzolových hráčov sme sa dozvedeli už pred časom, pričom nešlo o príliš veľké prekvapenie, skôr očakávaný krok.

S tým ako sa však približuje termín veľkej hernej výstavy E3, kde sa máme dočkať poriadnej nádielky hier a veľkolepých noviniek nielen pre Xbox, sa do obehu dostali informácie o ďalšom, tentokrát zaujímavejšom, gamepade s kódovým označením Project Z.

Ten vyzerá skutočne unikátne a podľa dostupných informácií má byť navrhnutý pre hráčov so zdravotným postihnutím. Dvojicu veľkých čiernych tlačidiel na jednom z propagačných obrázkov sprevádzajú LED indikátory, USB a 3,5 mm jack, ako aj tradičné ovládacie prvky, ktoré z gamepadov dobre poznáme.

Súvisiacie články

Nakoľko materiály neboli zverejnené oficiálnou cestou, príliš veľa informácií nateraz známych nie je. Microsoft by mal tohto unikátneho pomocníka predstaviť práve počas svojho vystúpenia na tohtoročnej E3 už o necelý mesiac – 10. júna.

Zdroj: TheVerge

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.