Windows 10 v jesennej aktualizácii pravdepodobne dostane „tmavého Prieskumníka“

Rozhranie operačného systému Windows 10 je už od aktualizácie „Anniversary Update“ možné prepnúť do tmavého režimu, no do dnešného dňa týmto spôsobom nie je upravený Prieskumník, a to napriek tomu, že ide o frekventovane používanú sučasť systému. To by sa ale už čoskoro malo zmeniť.

V najnovšej testovacej zostave 17650 pripravovanej aktualizácie „Redstone 5“ prítomnosť tmavého rozhrania pre Prieskumníka objavil Rafael Rivera.

Zatiaľ sa jedná o implementáciu v ranom štádiu a zapnúť sa dá len zásahom do systémových nastavení pomocou špecializovaného nástroja Mach 2, ktorý je určený na vyhľadávanie zmien vykonaných v testovacích zostavách Windows 10.

Súvisiacie články

Tmavý Prieskumník pravdepodobne zatiaľ prebieha len interným testovaním a zatiaľ nie je v stave vhodnom pre verejné testovanie. Pokiaľ sa ho Microsoft rozhodne do systému pridať aj pre verejnosť, podľa všetkého tak spraví práve v rámci jesennej aktualizácie „Redstone 5“.

Zdroj: Thurrot

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.