Logická hra Tiles sa pridáva do iniciatívy Xbox Play Anywhere

Hrami spadajúcimi do služby Xbox Play Anywhere, kedy pri kúpe digitálnej licencie získate ich verziu pre Xbox One aj Windows 10, nemusia byť len tie najväčšie a najznámejšie kúsky ako Forza Motorsport 7, či Gears of War 4. Práve naopak, zapojiť sa môžu aj vývojári menších titulov, čo sme mali možnosť vidieť napríklad v prípade adventúry Thimbleweed Park, či temnej plošinovky A Walk in the Dark.

K doterajším hrám sa najnovšie pripája veľmi jednoducho pôsobiaca logická hra Tiles, ktorej cena je 3,99€. Úlohou v nej je presunúť sa zo štartu do cieľa a popritom pozbierať všetky modré dlaždice. Hoci samotná premisa pôsobí veľmi jednoducho, herné mechanizmy ako miznúca podlaha dokážu poriadne potrápiť a vám nezostáva nič iné, len dobre načasovať svoje pohyby.

Súvisiacie články

Hra obsahuje 90 rôznorodých úrovní, a pokiaľ by to niekomu bolo málo, k dispozícii je aj editor máp, pomocou ktorého si môžete vytvoriť vlastné výzvy. Za zmienku stojí plná podpora pre ovládanie gamepadom a lokálny kooperatívny režim pred dvoch hráčov.

Náš tip
3 spôsoby ako je k počítaču s Windows 10 možné pripojiť gamepad Xbox One
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.