MojWindows

Hrami spadajúcimi do služby Xbox Play Anywhere, kedy pri kúpe digitálnej licencie získate ich verziu pre Xbox One aj Windows 10, nemusia byť len tie najväčšie a najznámejšie kúsky ako Forza Motorsport 7, či Gears of War 4. Práve naopak, zapojiť sa môžu aj vývojári menších titulov, čo sme mali možnosť vidieť napríklad v prípade adventúry Thimbleweed Park, či temnej plošinovky A Walk in the Dark.

K doterajším hrám sa najnovšie pripája veľmi jednoducho pôsobiaca logická hra Tiles, ktorej cena je 3,99€. Úlohou v nej je presunúť sa zo štartu do cieľa a popritom pozbierať všetky modré dlaždice. Hoci samotná premisa pôsobí veľmi jednoducho, herné mechanizmy ako miznúca podlaha dokážu poriadne potrápiť a vám nezostáva nič iné, len dobre načasovať svoje pohyby.

Hra obsahuje 90 rôznorodých úrovní, a pokiaľ by to niekomu bolo málo, k dispozícii je aj editor máp, pomocou ktorého si môžete vytvoriť vlastné výzvy. Za zmienku stojí plná podpora pre ovládanie gamepadom a lokálny kooperatívny režim pred dvoch hráčov.

Náš tip
3 spôsoby ako je k počítaču s Windows 10 možné pripojiť gamepad Xbox One
22.02.2018

+