Project NEON sa ozýva už aj z aplikácie Hudba Groove, zatiaľ ide skôr o náznaky

O tom, že Microsoft pripravuje pre Windows 10 zmenu používateľského prostredia zavedením nových prvkov a prepracovaním vizuálnej stránky sme písali už viac krát. Vidieť sme dokonca mohli aj praktickú ukážku toho, ako by mali vyzerať aplikácie pre Windows 10 v blízkej budúcnosti.

Pripravované zmeny známe pod kódovým označením Project NEON by mali reálnu podobu nabrať s príchodom tretej vlny aktualizácií Redstone, ešte koncom tohto roka. No už v rámci Creators Update (Redstone 2) je dostupných niekoľko prepracovaných vizuálnych prvkov. A okrem šikovných vývojárov aplikácií tretích strán, z nich začína ťažiť aj Microsoft vo svojich aplikáciách.

Pôvodná verzia / Nová verzia

Nové prvky sa v týchto dňoch objavili konkrétne v aplikácii Groove Hudba, ktorá je pre členov programu Windows Insider dostupná vo verzii 10.17032.1019.0. Okrem vizuálnej úpravy ale pribudlo aj niekoľko nových možností. Ide o prehrávanie videoklipov k práve prehrávanej piesni, možnosť okamžitého pridania 10 podobných piesní do playlistu, ako aj ukladanie obľúbených playslistov od ostatných používateľov.

Súvisiacie články

Dôležité je podotknúť, že momentálne je dostupná len malá časť z prvkov, ktoré prinesie Project NEON. Navyše ani v ich prípade nemusí ísť o finálnu podobu.

Zdroj: MSPU

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.