V aplikácií Live Home 3D pre Windows 10 si môžete navrhnúť vysnívaný dom

Jednou z vecí, ktoré priniesla aktualizácia Creators Update je lepšia podpora pre 3D obsah naprieč celým systémom. A hoci sa aktualizácia zatiaľ dostala len na necelých 10% zariadení, vývojári aplikácií nezaháľajú a vydávajú prvé produkty, ktoré ťažia práve z vylepšenej platformy pre 3D obsah.

Medzi prvými sú to vývojári BeLight Software, ktorí ohlásili novú, podstatne vylepšenú verziu svojej aplikácie Live Home 3D. Tá predstavuje kvalitný základ pre virtuálny návrh budov a celkového interiéru. Návrhy sa v nej dajú prepracovať skutočne do detailov, vrátane podláh, stien, nábytku a ďalších prvkov. Takmer každý prvok je navyše možné podrobne prispôsobovať presne podľa predstavy.

Súvisiacie články

Nová verzia bola prepracovaná od základov a teraz ponúka nové modely, 2D a 3D pohľady, prepracované používateľské prostredie, a dokonca aj 360-stupňové pohľady, ktoré je navyše možné uložiť a následne zdieľať na sociálnych sieťach alebo prezerať pomocou webových prehliadačov.

Aplikácia je v základnej verzii dostupná bezplatne, no pre vážnych záujemcov je k dispozícií aj v dvoch platených edíciách. Pokiaľ si chcete navrhnúť svoj vysnívaný dom, prípadne zvažujete zmeny v interiéri, Live Home 3D je dobrým pomocníkom. Aplikácia ja dostupná pre počítače, ako aj smartfóny.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.