Hand of Fate teraz zdarma pre Xbox Live Gold členov

Nová hra Hand of Fate je teraz celý ferbruár sprístupnená zdarma pre členov Xbox Live Gold. Okrem toho dokonca probudla na Windows Store a používatelia si ju môžu do 15. februára stiahnuť v 5 $ zľave za cenu 19.99 $.  Znamená to teda, že ďalšia poriadna hra pribudla do obchodu s aplikáciami a na operačný systém Windows 10.

Hand of fate totiž v sebe spája 2 rozdielne herné žánre. V jednej chvíli sa tvári ako kartová hra a v ďalšej ako RPG. Je to v podstate mix hier Hearthstone a World of Warcraft, ktoré sú jedny z najznámejších na svete. Hráč si v tejto hre môže stavať svoje vlastné súbory kariet, ktoré potom využíva proti nepriateľom a následne môže získať rôzne vylepšenia v podobe výzbroje alebo špeciálnych položiek. Na to, aby ale tieto položky získal musí si ich vybojovať v rôznych žalároch, kde bojuje so svojou postavičkou proti nepriateľom.

Súvisiacie články

Samozrejme postupom času sa obtiažnosť v týchto žalároch zvyšuje pretože klesá hráčova šanca na úspech v danej misii. Preto musí byť kreatívny a vyberať karty spôsobom, ktorý mu v konečnom dôsledku zaručí víťaztvo a odmeny. Hand of fate si v prípade záujmu môžete stiahnuť za spomínaný poplatok z Windows Store alebo ak ste členmi Xbox Live Gold, vyskúšajte si tento herný titul najprv zdarma na svojích konzolách Xbox One.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.