Epson Europe má nového viceprezidenta obchodného predaja

Európske zastúpenie spoločnosti Epson tento týždeň prostredníctvom tlačovej správy hlási menšie personálne zmeny na horných priečkach korporátneho rebríka.

Darren Phelps bol menovaný viceprezidentom pre obchodný odbyt v Európe, vedie obchodnú jednotku a dohliada na rozširovanie ponuky firemných produktov pre atramentovú tlač a skenovanie. Jeho vymenovaním dochádza k ďalšiemu posilneniu zamerania spoločnosti Epson od laserovej k firemnej atramentovej tlači, a tiež na jej záväzok pre 100 % nepriamy obchodný predajný model.

Phelps, ktorý viedol nedávne prepracovanie a rozšírenie partnerských kanálov spoločnosti Epson, aby ponúkli predajcom firemných tlačiarní, skenerov a displejov Epson vyššiu hodnotu, sa zaslúžil o 62 % nárast partnerov spolupracujúcich so značkou Epson.

Zjednodušenie modelu predaja pre firemnú tlač zostáva pre spoločnosť Epson kľúčovou prioritou, jej snahou je aj ďalší rast v regióne EMEA.

Súvisiacie články

Spoločnosť pripomína, že v posledných rokoch bolo do vývoja a distribúcie firemnej atramentovej technológie Epson investovaných viac ako pol miliardy eur, rovnako tak aj do posilnenia tímu podpory predaja EMEA s cieľom lepšie pomáhať partnerským predajným kanálom. K tomu sa pridáva revidovaný partnerský program spoločnosti Epson spolu s jej snahou posilniť tím vedenia.

„Náš 100 % záväzok voči predajnému kanálu a zjednodušený predajný model spolu s úsporami nákladov a environmentálnymi výhodami našich technológií z nás robia spoľahlivého partnera pre predajný kanál, ktorý tak môže ponúknuť pridanú hodnotu a podporu. Mojím cieľom je tieto vzťahy ďalej posilňovať, riadiť rast pre nás aj našich partnerov,“ hovorí Phelps.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.